• Vi har dag til dag levering, på langt det meste
 • DANSK WEBSHOP Tryg handel og hurtig levering
 • FRI FRAGT på alle bestillinger over 699,-
 • 30 dages retur og 60 dages bytteret

Stillo Plus - Det bedste loyalitetsprogram for dig

af Morten Tveter på September 08, 2017
Hvad er Stillo plus?

Stillo plus er nok Danmark's bedste loyalitetsprogram for dig som kunde. Her er det ikke noget med at købe uendeligt for at spare få kroner. Nej... Med Stillo plus sparer du hele tiden penge! Og disse besparelser er ovenpå det tilbud som allerede er på et produkt og bedst af alt: Du behøver ikke købe for at få loyalitetspoint!

Hvordan deltager jeg i Stillo plus?

Det er super nemt at deltage i Stillo plus. Det eneste du skal er at logge ind på siden og klikke på Stillo plus baren som vist i video-guiden nederst på siden. Har du ikke en bruger på Stillo.dk er det bare at oprette en! Det er gratis!

Hvordan optjener jeg point?

Der er mange forskellige måder at optjene point hos Stillo.dk. For at se, hvilke muligheder du har for at få point, åbner du Stillo plus ved at klikke på baren nederst til venstre. Her kan du altid klikke på fanen "Optjen point".

Vi har listet dem her:

 • Deltag i Stillo Plus - Opret en bruger på Stillo.dk og deltag i Stillo Plus.
 • Gennemfør din bruger - Du kan gennemføre din bruger ved at klikke på Stillo Plus ikonet nederst til venstre på siden, hvor du kan se præmier og hvordan du optjener point. Her kan du også gennemfører din bruger, som giver dig point.
 • Bedøm produkter - Hver uge kan du bedømme op til 5 produkter og optjene point.
 • Fødselsdagsbonus - På din fødselsdag modtager du point som gave fra Stillo.dk, så du sparer 10% nu det er en særlig begivenhed.
 • Synes godt om os på Facebook - Synes godt om os på Facebook giver dig også point. Her vil du desuden kunne følge med i kampagner, tilbud, nyheder og meget mere. Så det er bestemt ikke et minus at følge os!
 • Del Stillo.dk med dine venner på sociale medier - Du har mulighed for at optjene point ved at dele Stillo.dk med dine venner og bekendte via f.eks. Facebook eller Twitter.
 • Henvis til en ven - Du kan henvise til en kammerat. Dette gør at din kammerat sparer 10% på sit første køb og du får 200 point som tak for at dele vores side.
 • Køb af Tøj - Optjen 1 Point pr. 1,00kr du køber for. Dette er klart den hurtigste måde at optjene mange point på, hvis man ønsker at ramme V.I.P-status hurtigt. Eksempel: Køber du for 500kr har du allerede optjent 5% rabat på dit næste køb. Bliver det bedre? Ikke noget med at skulle tømme din pung for efter flere år at have sparet 25kr. Nej, her har hver enkelt krone end meget stor værdig.
Proaktiv optjening af point?

Du kan med Stillo plus optjene point uden at bruge penge. Dette kan gøres ved at være aktiv på Stillo.dk. F.eks. kan du anmelde 5 produkter om ugen, og få 10 point pr. anmeldelse. Du har også mulighed for at dele ting på din facebook og optjene point til din konto. Like os på Facebook osv. Alle former for interaktion med Stillo.dk kan stort set give dig point så du kan spare penge på dit næste køb! Det betaler sig!

Stillo plus VIP

Det er muligt at optjene VIP-status hos Stillo plus. Ved VIP-rang optjener du meget hurtigere point end andre. I stedet for 1 point pr. 1,00kr får du som VIP 3 point pr. kr.


Guide

Tilbage til toppen