• UDSALG på Stillo.dk Check alle vores flotte varer der nu er ekstra nedsat
  • HURTIG LEVERING Bestil inden kl. 15.00 og det sendes samme dag
  • FRI FRAGT på alle bestillinger over 699,-
1 - 3 dages levering       ✔ 30 dages retur

Ombytning & Returnering:

Hvis du ønsker at sende en eller flere varer retur til os, skal du sende dem tilbage senest 30 dage efter modtagelsen, hvis du ønsker pengene tilbage eller 60 dage hvis du ønsker varen byttet.

Følg denne vejledning

  1. Stillo.dk har ikke gratis retur, så derfor skal Du som kunde selv betale fragten tilbage til vores varelager. Vi tilbyder kunder, at benytte vores aftale med Shipmondo for køb af en returlabel til 49,- hvilket oftest er billigere, end selv at gå ned på posthuset og betale for en forsendelse. Ønsker du det, så benyt dette link https://return.shipmondo.com/stillo .
  2. Alle returvarer tilbagebetales til det, ved bestilling, benyttede betalingsmiddel. 
  3. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.

Fuld og Delvis retur
Returnerer du alle varerne på din ordre refunderer vi hele beløbet for ordren og returnerer du ikke alle varer fra din ordre, refunderer vi kun beløbet for de varer som vi modtager, minus evt. det oprindelige beløb til fragt refunderes ikke.
Har du beholdt varer, for mindre end 699 kr. og fået "fri fragt over 699 kr." ved bestilling, fratrækkes 39 kr. i gebyr for standard levering, da dit endelige køb er under 699 kr. Foretager du en ombytning, opkræves de 39 kr ikke. 

Har du ikke modtaget en bekræftelse på mail herefter, kan du med fordel tjekke din spam/uønsket post eller kontakte os på support@stillo.dk. 

Reklamation:

Hjælp dig selv og os til en hurtig ekspedition af dine returvarer. Vi beder dig om at udfylde Returformularen så udførligt som muligt og vedlægge den pakken der skal returneres. Hvis varerne er en gave, bedes du angive giverens navn OG e-mail adresse. På alle varerne er der 60 dages returret fra modtagelsesdatoen. 

Send dine returvarer til følgende adresse:

Stillo.dk
C/O Sport Fashion Street ApS
Rørgangen 12, 3
2690 Karlslunde
Danmark 

Tilbage til toppen