• UDSALG på Stillo.dk Med EXTRA rabat på mange varer
  • DANSK WEBSHOP Tryg handel og Lyn hurtig levering
  • FRI FRAGT på alle bestillinger over 699,-
30 dages retur -

Ombytning & Returnering:

Hvis du ønsker at sende en eller flere varer retur til os, skal du sende dem tilbage senest 30 dage efter modtagelsen, hvis du ønsker pengene tilbage eller 60 dage hvis du ønsker varen byttet.

Følg denne vejledning

  1. Stillo.dk har ikke gratis retur, så derfor skal Du som kunde selv betale fragten tilbage til vores varelager. Vi tilbyder kunder, at benytte vores aftale med Shipmondo for køb af en returlabel til 49,- hvilket oftest er billigere, end selv at gå ned på posthuset og betale for en forsendelse. Ønsker du det, så benyt dette link https://return.shipmondo.com/stillo
  2. Alle returvarer tilbagebetales til det, ved bestilling, benyttede betalingsmiddel. 
  3. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.

Fuld og Delvis retur
Returnerer du alle varerne på din ordre refunderer vi hele beløbet for ordren og returnerer du ikke alle varer fra din ordre, refunderer vi kun beløbet for de varer som vi modtager, minus evt. det oprindelige beløb til fragt refunderes ikke.
Har du beholdt varer, for mindre end 699 kr. og fået "fri fragt over 699 kr." ved bestilling, fratrækkes 39 kr. i gebyr for standard levering, da dit endelige køb er under 699 kr. Foretager du en ombytning, opkræves de 39 kr ikke. 

Har du ikke modtaget en bekræftelse på mail herefter, kan du med fordel tjekke din spam/uønsket post eller kontakte os på support@stillo.dk. 

Fortrydelsesret
Stillo.dk yder 60 dages fortrydelsesret, hvis du ønsker at bytte den købte vare og 30 dages fortrydelsesret hvis du ønsker pengene tilbage, når du handler på www.Stillo.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du kan benytte vores returformular og sende den med retur. Den finder du medsendt i din ordre sammen med de bestilte varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen og oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du har mulighed for at downloade standardreturformularen her. Der findes også et link i din ordrebekræftelse, som du fik tilsendt med email, da du lagde din ordre hos os.

I forbindelse med højtider som f.eks julen, forlænger Stillo.dk returretten ved køb af julegaver. Ordre købt med henblik på julegaver, kan byttes frem til den fastsatte deadline i Januar. 
Du har altid mulighed for at returnere din vare, hvis du overholder fortrydelses fristen. Såfremt varens værdi er forringet, når den modtages, eller er varen blevet beskadiget, har vi mulighed for at fratrække et beløb, svarende til værdiforringelsen. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale fragten ved returnering af varen. Hvis du ønsker pengene tilbage, bliver disse tilbagebetalt så snart varen er modtaget retur, eller der er fremlagt bevis for, at varen er returneret. Tilbagebetalingen sker ved anvendelse af samme betalingsmiddel, som du anvendte, da du købte varen. Vi refunderer det fulde beløb til dig for produktet, som vi har modtaget fra dig dog med den undtagelse at har du ikke købt for 699,- efter returnering, så refunderer vi vare minus omkostninger for forsendelse, da fragtfri levering kun er ved ordre over 699,-. 

Reklamation:

Hjælp dig selv og os til en hurtig ekspedition af dine returvarer. Vi beder dig om at udfylde Returformularen så udførligt som muligt og vedlægge den pakken der skal returneres. Hvis varerne er en gave, bedes du angive giverens navn OG e-mail adresse. På alle varerne er der 60 dages returret fra modtagelsesdatoen. 

Send dine returvarer til følgende adresse:

Stillo.dk
C/O Sport Fashion Street ApS
Rørgangen 12, 3
2690 Karlslunde
Danmark 

Tilbage til toppen