• Vi har dag til dag levering, på langt det meste
  • DANSK WEBSHOP Tryg handel og hurtig levering
  • FRI FRAGT på alle bestillinger over 699,-
  • 30 dages retur og 60 dages bytteret

Ombytning & Returnering:

Hvis du ønsker at sende en eller flere varer retur til os, skal du sende dem tilbage senest 30 dage efter modtagelsen, hvis du ønsker pengene tilbage eller 60 dage hvis du ønsker varen byttet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt med DAO da de kommer om natten udenfor vores åbningstid og vi afhenter dem IKKE i pakkeshops.

 Følg denne vejledning

  1. Stillo.dk har ikke gratis retur, så derfor skal Du som kunde selv betale fragten tilbage til vores varelager. Vi tilbyder kunder, at benytte vores aftale med Shipmondo for køb af en returlabel til 49,- hvilket oftest er billigere, end selv at gå ned på posthuset og betale for en forsendelse. Ønsker du det, så benyt dette link https://return.shipmondo.com/stillo
  2. Alle returvarer tilbagebetales til det, ved bestilling, benyttede betalingsmiddel. 
  3. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre.

Uafhentede Pakker

Hvis du undlader at hente en pakke i pakkeshop og denne sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returforsendelsen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale en eventuel ny leveringsomkostning.

Fortrydelsesret og ombytningsret
Stillo.dk yder 60 dages ombytningsret, hvis du ønsker at bytte den købte vare og 30 dages fortrydelsesret hvis du ønsker pengene tilbage, når du handler på www.Stillo.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du kan benytte vores returformular og sende den med retur. Den finder du medsendt i din ordre sammen med de bestilte varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen og oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du har mulighed for at downloade standardreturformularen 
her. Der findes også et link i din ordrebekræftelse, som du fik tilsendt med email, da du lagde din ordre hos os.

I forbindelse med højtider som f.eks julen, forlænger Stillo.dk returretten ved køb af julegaver. Ordre købt med henblik på julegaver, kan byttes frem til den fastsatte deadline i Januar. 
Du har altid mulighed for at returnere din vare, hvis du overholder fortrydelsesfristen.
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale fragten ved returnering af varen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har givet beske om, at du vil fortryde, hvis du ønsker pengene retur, ønsker du at bytte til anden størrelse eller en helt anden vare så er det senest 60 dage efter modtagelsen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage 
hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan/må i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købe, skal din vare sendes til:

Stillo.dk
C/O SFS - Sport Fashion Street ApS
Rørgangen 12, 3
2690 Karlslunde
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og gerne Returformularen med tydelig beskrivelse hvad der ønskes. Ekspeditionen går hurtigere jo mere tydelig dine ønsker er beskrevet.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og med DAO. 

Reklamation
Risikoen for varer købt af Stillo overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.Stillo.dk har du selvfølgelig 
24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, penge tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Stillo har stillet dig i udsigt. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvolden adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til adressen: 
Stillo.dk
C/O SFS - Sport Fashion Street ApS
Rørgangen 12, 3
2690 Karlslunde
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Tilbage til toppen